Home / Reviews

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Het E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan we het ip-adres 3.238.248.200 op.
Je bericht zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht voor om berichten te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
RiaRia uit Tegelen schreef op maart 26, 2015 om 8:07 am uur:
woensdag 09 juli 2014 (20:36) Eerst intekenen als voorbeeld, dan nog maanden twijfelen of het wel natuurlijk genoeg uitziet.......... Resultaat : overweldigend mooi, niet overdreven, perfekte balans en uitstraling in mijn gezicht. Pascalle bedankt. !!!!!!!!!!
InekeIneke uit Roermond schreef op maart 26, 2015 om 8:07 am uur:
zondag 06 juli 2014 (10:09) "Ik kan dit heel goed", beloofde Pascalle me bij de telefonische afspraak om mijn wenkbrauwen te voorzien van permanente make-up. En ze heeft woord gehouden ! De behandeling professioneel uitgevoerd en het resultaat heel mooi ! Ik ben er erg blij mee. Bedankt Pascalle.
SabrinaSabrina uit Roermond schreef op maart 26, 2015 om 8:06 am uur:
woensdag 02 juli 2014 (08:55) Wat kan ze niet? Na permanent make up (eyeliner) ben ik nu begonnen met definitief ontharen. Tussendoor heeft ze nog even mijn wimpers geverfd en mijn wenkbrauwen geepileerd. Dus van alle markten thuis en een super service! Ben benieuwd naar mijn eindresultaat van het definitief ontharen, wordt vervolgd...
Door van den BergDoor van den Berg uit Reuver schreef op maart 26, 2015 om 8:06 am uur:
dinsdag 27 mei 2014 (13:27) Al een tijd heb ik mijn wenkbrauwen niet meer geepileerd omdat ik een bril heb en niet goed kon zien wat ik deed. Ze groeien niet hard en zijn licht maar toch zag het er wat rommelig uit. Verleden week heb ik mijn wenkbrauwen laten doen bij Pascalle met permanent makeup. Wat een verschil. Zo super mooi en natuurlijk . Ik ben heel blij da ik dit gedaan heb
Samantha van DijkSamantha van Dijk uit Roermond schreef op maart 26, 2015 om 8:06 am uur:
zaterdag 24 mei 2014 (19:11) Ik heb de wenkbrauwen laten doen met permanente make up en ben zeer tevreden over het resultaat en de gastvrijheid en vriendelijkheid van Pascalle Smeets...echt een aanrader!! Groetjes samantha
SandraSandra uit Mook schreef op maart 26, 2015 om 8:06 am uur:
zaterdag 24 mei 2014 (10:03) Na de uitzending bij RTL, lang geleden, dacht ik: Als ik ooit mijn wenkbrauwen wil laten doen dan bij haar. En na een te enthousiaste epileeractie waarbij ik nauwelijks nog haar had en waarbij ik elke dag de wenkbrauwen tekende, besloot ik: Nu moet het gebeuren. En het resultaat is zoals ik gehoopt had. Geen stress meer tijdens vakanties in warme landen waarbij het zweet van je voorhoofd loopt, geen "blote-billen-gezicht" meer in de sauna. Ik ben nog elke dag blij met mijn wenkbrauwen. Dus Pascalle, bedankt!
GonnyGonny uit Herkenbosch schreef op maart 26, 2015 om 8:05 am uur:
dinsdag 13 mei 2014 (10:44) Hallo Pascalle bedankt voor je deskundige begeleiding en geweldige resultaten bij het definitief ontharen. Na jarenlang iedere dag met pincet en spiegel aan de gang te zijn geweest is dit nu verleden tijd.Voor iedereen die dit leest en nog twijfelt pak de telefoon en maak een afspraak en bel Pascalle. Nogmaals hartstikke bedankt.
MarjoMarjo uit Sint Odilienberg schreef op maart 26, 2015 om 8:05 am uur:
maandag 12 mei 2014 (13:54) Ik had al enige jaren geen wenkbrauwen meer. Toen ik hoorde dat Pascalle deskundig is en een goede naam heeft in het aanbrengen van permanente wenkbrauwen, heb ik onmiddellijk een afspraak gemaakt. Met het resultaat ben ik enorm tevreden. Pascalle complimenten en hartelijk dank.
Leni MeijerLeni Meijer uit Herten schreef op maart 26, 2015 om 8:04 am uur:
woensdag 12 maart 2014 (14:45) Vier jaar geleden ben ik voor de eerste keer bij Pascalle geweest. Omdat ik amper wenkbrauwen had, en zodoende niet echt een sprekende uitdrukking op mijn gezicht, informeerde ik bij Pascalle wat mogelijk was. Zij "gaf" me toen nieuwe wenkbrauwen. Na de periode van korstjes, en genezing was ik helemaal blij met deze natuurlijke uitstraling. Nu na vier jaar was het nodig dat er Pascalle's hulp werd ingeschakeld en ben ik drie weken geleden weer bij haar geweest. Zij heeft met haar nieuwe techniek mijn wenkbrauwen opnieuw aangebracht. En nu geen korstjes!!!! en heel natuurlijk!!!! omdat ik de laatste jaren grijzer ben geworden, is de kleur van de wenkbrauwen aangepast, en ik ben er erg tevreden over!!! binnenkort voor nacontrole. twijfel nog over definitieve eyeliner, wie weet........
SilivaSiliva uit Herkenbosch schreef op maart 26, 2015 om 8:04 am uur:
dinsdag 11 maart 2014 (15:32) Jarenlang getwijfeld over definitieve ontharing. Informatie opgezocht en tal van berichtjes gelezen op het internet: mensen die niet tevreden waren omdat de haartjes terug kwamen of meededen aan bekende dealtjes van het internet die uiteindelijk nog heel veel geld extra kwijt waren omdat ze nog heel wat keren extra behandelingen nodig hadden. En vaak kwamen de haartjes nog steeds terug. Dat wilde ik dus niet! Nadat ik op een dag helemaal klaar was met mijn lichaamsbeharing die na de zwangerschap alleen maar erger was geworden, ben ik gaan zoeken op het internet naar iets goeds. Dan maar iets meer geld kwijt zijn per behandeling maar ik wilde wel dat de haartjes definitief verwijderd zouden worden. Ik kwam uit op de site van Pascalle en heb een afspraak gemaakt. Bij Pascalle is definitieve ontharing ook echt definitief! Ik heb 7 behandelingen gehad en ben super tevreden met het resultaat! Het apparaat waar Pascalle mee werkt is sterk. Je krijgt er eerlijke en professionele informatie. Voor iedereen die definitieve ontharing als wens heeft of twijfelt...ga naar Pascalle Smeets. Het resultaat is top! Pascalle Dankjewel.
Top