Home / Reviews

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Het E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan we het ip-adres 54.90.202.184 op.
Je bericht zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht voor om berichten te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
GonnyGonny uit Herkenbosch schreef op maart 26, 2015 om 8:05 am uur:
dinsdag 13 mei 2014 (10:44) Hallo Pascalle bedankt voor je deskundige begeleiding en geweldige resultaten bij het definitief ontharen. Na jarenlang iedere dag met pincet en spiegel aan de gang te zijn geweest is dit nu verleden tijd.Voor iedereen die dit leest en nog twijfelt pak de telefoon en maak een afspraak en bel Pascalle. Nogmaals hartstikke bedankt.
MarjoMarjo uit Sint Odilienberg schreef op maart 26, 2015 om 8:05 am uur:
maandag 12 mei 2014 (13:54) Ik had al enige jaren geen wenkbrauwen meer. Toen ik hoorde dat Pascalle deskundig is en een goede naam heeft in het aanbrengen van permanente wenkbrauwen, heb ik onmiddellijk een afspraak gemaakt. Met het resultaat ben ik enorm tevreden. Pascalle complimenten en hartelijk dank.
Leni MeijerLeni Meijer uit Herten schreef op maart 26, 2015 om 8:04 am uur:
woensdag 12 maart 2014 (14:45) Vier jaar geleden ben ik voor de eerste keer bij Pascalle geweest. Omdat ik amper wenkbrauwen had, en zodoende niet echt een sprekende uitdrukking op mijn gezicht, informeerde ik bij Pascalle wat mogelijk was. Zij "gaf" me toen nieuwe wenkbrauwen. Na de periode van korstjes, en genezing was ik helemaal blij met deze natuurlijke uitstraling. Nu na vier jaar was het nodig dat er Pascalle's hulp werd ingeschakeld en ben ik drie weken geleden weer bij haar geweest. Zij heeft met haar nieuwe techniek mijn wenkbrauwen opnieuw aangebracht. En nu geen korstjes!!!! en heel natuurlijk!!!! omdat ik de laatste jaren grijzer ben geworden, is de kleur van de wenkbrauwen aangepast, en ik ben er erg tevreden over!!! binnenkort voor nacontrole. twijfel nog over definitieve eyeliner, wie weet........
SilivaSiliva uit Herkenbosch schreef op maart 26, 2015 om 8:04 am uur:
dinsdag 11 maart 2014 (15:32) Jarenlang getwijfeld over definitieve ontharing. Informatie opgezocht en tal van berichtjes gelezen op het internet: mensen die niet tevreden waren omdat de haartjes terug kwamen of meededen aan bekende dealtjes van het internet die uiteindelijk nog heel veel geld extra kwijt waren omdat ze nog heel wat keren extra behandelingen nodig hadden. En vaak kwamen de haartjes nog steeds terug. Dat wilde ik dus niet! Nadat ik op een dag helemaal klaar was met mijn lichaamsbeharing die na de zwangerschap alleen maar erger was geworden, ben ik gaan zoeken op het internet naar iets goeds. Dan maar iets meer geld kwijt zijn per behandeling maar ik wilde wel dat de haartjes definitief verwijderd zouden worden. Ik kwam uit op de site van Pascalle en heb een afspraak gemaakt. Bij Pascalle is definitieve ontharing ook echt definitief! Ik heb 7 behandelingen gehad en ben super tevreden met het resultaat! Het apparaat waar Pascalle mee werkt is sterk. Je krijgt er eerlijke en professionele informatie. Voor iedereen die definitieve ontharing als wens heeft of twijfelt...ga naar Pascalle Smeets. Het resultaat is top! Pascalle Dankjewel.
MarianneMarianne uit Reuver schreef op maart 26, 2015 om 8:04 am uur:
dinsdag 18 februari 2014 (19:56) Ook ik heb vandaag de stap gezet voor permanente make up voor mijn wenkbrauwen Het resultaat is geweldig Ik ben superblij ermee Pascalle bedankt hiervoor
Marly HanssenMarly Hanssen uit Baexem schreef op maart 26, 2015 om 8:04 am uur:
maandag 09 december 2013 (17:36) Ha Pascalle, ben vandaag bij je geweest voor permanente make-up van mijn wenkbrauwen.Het is me 100% meegevallen,het is wel even wennen maar het resultaat is geweldig ,dankjewel,groetjes Marly.
EJ VervurenEJ Vervuren uit ZevenbergschenHoek schreef op maart 26, 2015 om 8:03 am uur:
woensdag 04 december 2013 (18:41) Hoi Pascalle, Het heeft even geduurd voor ik iets van mij laat horen, maar hier is mijn mailtje eindelijk.Ik krijg regelmatig complimentjes over mijn wenkbrauwen die door jouw zijn opgeknapt. Ze zien er super mooi uit en ben er heel blij mee. Een paar keer anderhalf uur rijden was het waard. Groetjes van Ellen-José uit Brabant. (Zevenbergschen-Hoek)
TinyTiny uit Roerdalen schreef op maart 26, 2015 om 8:03 am uur:
zondag 10 november 2013 (18:53) Hoi, afgelopen week de nacontrole gehad voor mijn wenkbrauwen, ze zien er fantastisch uit en ik ben er heel blij mee!! Groeten Tiny.
Joyce GerritsenJoyce Gerritsen uit Arnhem schreef op maart 26, 2015 om 8:03 am uur:
vrijdag 11 oktober 2013 (12:09) Pascalle, ik ben ontzettend tevreden met mijn eye-liner. Ik ben een ontzettende pietlut maar ben er heel erg blij mee. Vakwerk!
AnoniempjeAnoniempje uit Herten schreef op maart 26, 2015 om 8:01 am uur:
dinsdag 01 oktober 2013 (19:22) Hoi Pascalle, hoewel ik niet je makkelijkste klant ben geweest en twijfels had voor en tijdens de behandeling om door te zetten ben ik heel erg blij met mijn wenkbrauwen, zijn erg mooi en natuurlijk. dus voor iedereen die twijfelt...gewoon doen!!!Bij Pascalle komt t goed!! ! Tot volgende week voor de nabehandeling.Doei!
Top