Home / Dermalogica

Dermalogica

Bestel hier bij Dermalogica Shop Online en laat uw producten thuis bezorgen…

download

(Klik op de afbeelding om de shop te openen)

Dermalogica

Dermalogica loopt al jarenlang voorop met producten met formules van hoog niveau.

Alleen de allerbeste ingrediënten worden gebruikt. De producten zijn niet comedogeen (hier krijgt men geen verstoppingen van) en ze bevatten geen lanoline en minerale oliën die de huid afsluiten, noch irriterende synthetische kleur- en geurstoffen en gedenatureerde alcohol. Dermalogica is voor vrouwen en mannen en heeft producten voor gezicht, lichaam en haar.

HET MILIEU

Dermalogica houdt altijd rekening met het milieu. Alle ingrediënten zijn eco-veilig en de verpakkingen zijn recyclebaar. Op dieren wordt niet getest. Uit hygiënisch oogpunt zijn de producten verpakt in tubes en flesjes met pompsysteem. Hierdoor kunnen ze de conserveringsmiddelen tot een minimum beperken.

FACEMAPPING

Bekijk hier de FACE-MAPPING (engels)

Voor een optimaal resultaat van de producten kunt u advies bij mij inwinnen. Ik ben een professionele skincare therapist. Voor een optimaal resultaat gaan we samen een aangepaste verzorging en een behandelplan voor uw huid opstellen. Dit gebeurt onder andere door de bekende FACE- MAPPING.
Dit is een grondige analyse van de verschillende huidzones in het gelaat. Elke zone is namelijk verbonden met een specifiek orgaan. Als je bijvoorbeeld last hebt van acne op het voorhoofd, kan dit duiden op problemen met de blaas en de spijsvertering. Oplossingen zijn dan meer water drinken en zoveel mogelijk kiezen voor natuurlijke voeding. Huidproblemen op de kin wijzen dan weer op een storing in de hormoonhuishouding. “Face mapping” is dus een efficiënte methode om de behoeften van jouw huid en lichaam beter te leren kennen en probleemzones op te sporen. Wat je kunt doen om problemen te voorkomen? Ach, dat weten we eigenlijk allemaal al: gezond eten en veel water drinken. Als je je lichaam voorziet van de goede voedingsstoffen en voldoende vocht, dan merk je dat ook aan de huid. Die zal er fris en gezond uitzien. Toch heeft de huid extra verzorging nodig. Of je je nu zorgen maakt over acné, vroegtijdige veroudering of pigmentvlekken, met de producten van Dermalogica zal je in een minimum van tijd opmerkelijke resultaten boeken. Cleansers, conditioners, moisturizers, maskers, boosters, … Het gamma is héél uitgebreid.

Iedere keer weer wordt hierdoor uw behandeling en thuisadvies op maat gemaakt en daardoor is het heel persoonlijk. Want iedere huid is anders en daardoor heel speciaal. Zeker voor de gevoelige huiden en de huiden die meer aandacht vragen.

Dermalogica is het merk wat verbonden is aan het IDI – INSTITUUT. Dit is het International Dermal Institute wat een wereldwijde hoge erkenning heeft op het gebied van ontwikkeling en de allernieuwste informatie en (bij)scholing geeft op het gebied van huid en lichaamsverzorging. (Zie ook mijn diploma’s en certificaten)
Geregeld ga ik een dergelijk seminar en/of congres bezoeken. Deze bijeenkomsten zijn van zeer belang in de kennis en ontwikkeling op mijn vakgebied.

Top