Home / Permanente Make-Up

Permanente Make-Up

De ogen, wenkbrauwen en lippen bepalen voor een belangrijk deel uw uitstraling. Met Permanente make-up, een unieke pigmentatiemethode, kun je wenkbrauwen voller maken, lippen accentueren en ogen sprekender laten lijken.

19b84610-d202-4285-9e26-8ce43702bed2

Uitstekende oplossing voor iedereen die:

  • moeite heeft met het opmaken
  • contactlenzen draagt
  • haarverlies heeft geleden
  • geen volle wenkbrauwen heeft
  • smalle lippen heeft
  • vage lipcontouren heeft
  • er altijd perfect uit wil zien
  • veel aan sport doet, dus ook in zwembad en sauna

Natuurlijke Uitstraling

Permanente make-up zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Ook zonder aanvullende make-up ziet het gezicht er onder alle omstandigheden mooi en verzorgd uit.
Bij het aanbrengen van de eyeliner, op het onder en/of bovenooglid, speelt de vorm van het gezicht een belangrijke rol. Vorm en kleur worden met de klant besproken. Het resultaat van de verfijnde techniek zijn ogen die meer spreken. Op elk moment van de dag en nacht een natuurlijk en verzorgd uiterlijk. De behandeling duurt ongeveer een uur, voor boven of beneden en beide (onder- en bovenooglid) 1,5 uur.

 

HAIRSTROKE TECHNIEK

Dit is een techniek waarbij een speciale dunne flatt naaldmodule gebruikt wordt.  Het naaldje is zo dun en fijn dat het  pigment wat  in de huid wordt aangebracht  bijna lijkt op een echt haartje. Bij deze techniek maak je als het ware kleine streepjes in de wenkbrauw waarna het pigment in de huid achterblijft. Het is een totaal nieuwe techniek en haartjes zien er echt messcherp uit.  Door deze techniek te beheersen krijg je precisiewerk en daardoor is deze techniek heel erg natuurlijk en vooral geschikt om dunne wenkbrauwen voller te laten lijken. Deze getekende haren (kleine dunne streepjes / krasjes) zijn niet van echte haren te onderscheiden. Klanten komen vanuit heel Nederland naar Pascalle toe voor deze techniek  (zie gastenboek)

 

DE WENKBRAUWEN

De wenkbrauw behandeling is steeds afgestemd op het gelaat van de klant. Zo wordt een natuurlijke invulling van de wenkbrauwen bepaald. Na het intekenen en na goedkeuring van de klant begint de pigmentatie. Twee mogelijkheden: de bestaande wenkbrauw wordt ingekleurd of nieuwe net alsof haartjes worden bijgetekend. Deze methode heeft mijn voorkeur, omdat deze het meest natuurlijk is. De nieuwe professionele apparatuur en het vakmanschap en ervaring zorgen voor een bijna gevoelloze behandeling.

Pascalle Smeets. Wenkbrauw 1 vergelijking

VEILIGE METHODE

Het toepassen van Permanente make-up is een volkomen veilige methode zonder nadelige gevolgen. Ook voor mensen met een gevoelige allergische huid. Gemiddeld genomen blijft permanente make-up 2 tot 5 jaar mooi.
Sinds 2007 is het verplicht om volgens bepaalde richtlijnen te werken met betrekking tot hygiëne en veiligheid. Dit wordt goedgekeurd door de GGD Roermond (zie mijn bewijs van goedkeuring, diploma’s en certificaten).

Pascalle Smeets. Wenkbrauw 2 vergelijking

ADVIES

Indien u vragen heeft, stel ze gerust. Heeft u advies nodig dan praten we erover en stellen u aan de hand van uw wensen en onze beoordeling een behandeling voor. Velen gingen u voor een hebben jaren plezier van deze bijzondere cosmetische en esthetische behandeling.

Pascalle Smeets. Wenkbrauw 3 vergelijking

 

 

 

 

 

 

 

 

ERVARING

Pascalle is vanaf het moment van de introductie van Permanente make-up gespecialiseerd. Ze houdt zich op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door workshops en bijscholingen en seminairs ( Permanente Make-up World Conference 2023). Ze heeft veel praktijkervaring en professionele apparatuur.

F.D.A

De gebruikte pigmenten zijn vervaardigd in de Verenigde Staten en staan daar onder continue controle van de F.D.A. (Amerikaanse keuringsdienst van waren). De F.D.A. staat bekend als het strengste keuringsorgaan ter wereld.
In onze salon wordt gebruik gemaakt van One Touch Pigments en Micro Colors. Op deze pigmenten, behorend tot de absolute top, werd nog nooit een allergie gerapporteerd.

Top