Home / Reviews

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Het E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan we het ip-adres 3.235.182.206 op.
Je bericht zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht voor om berichten te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
Ingrid van de VenIngrid van de Ven uit Horn schreef op maart 22, 2024 om 5:36 pm uur:
Na 5 jaar weer mijn wenkbrauwen laten bijwerken door Pascalle met de hairstroke techniek. Weer perfect gedaan
GermaGerma uit Reuver schreef op november 2, 2023 om 5:36 am uur:
Vakvrouw! Bij Pascalle geweest voor mijn wenkbrauwen. Ze stelt je op je gemak. Samen bepaal je wat ze precies gaat doen met vorm en invulling . Het resultaat is prachtig, heel natuurlijk. Na 6 weken heb je nog een afspraak. Dan bekijken jullie samen of het resultaat naar wens is en of er nog aanpassingen moeten worden gedaan. Aanrader!
JessieJessie uit Buggenum schreef op mei 23, 2023 om 11:56 am uur:
Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen bij Pascalle, hairstroke techniek. Ze geeft goed advies en weet waar ze over praat. Mijn wenkbrauwen waren erg licht waardoor ze goed uitleg kon geven dat verven een veel mooier resultaat geeft (een geheel). Vertrouwde haar volledig! Ben heel blij met het resultaat!!
InekeIneke uit Roermond schreef op mei 16, 2023 om 11:37 am uur:
Vandaag bij Pascalle geweest om weer eens de puntjes op de i te laten zetten. (wenkbrauwen bijgewerkt middels hairstroke techniek en couperoseplekjes weggewerkt.) Het is telkens een P-behandeling die je ondergaat bij Pascalle: Precies - Perfect - Prettig en Professioneel. En deze klant is wederom zeer tevreden en blij met het mooie resultaat ! Hartelijk dank Pascalle !
IlseIlse uit Baexem schreef op maart 8, 2023 om 12:15 pm uur:
Ik ga graag naar Pascalle toe. Ze geeft een deskundig huidadvies. We kwamen in gesprek over een wenkbrauwbehandeling d.m.v. permanent make-up. Ik heb een poosje getwijfeld om het te laten doen. Ik heb alle vertrouwen in Pascalle en heeft zij mijn wenkbrauwen behandeld. Het resultaat is volle mooi vorm gegeven wenkbrauwen die een natuurlijke uitstraling hebben. Ik ben er erg tevreden over en elke keer als ik in spiegel kijk zorgt dat voor een glimlach op mijn gezicht!
RamonaRamona schreef op januari 12, 2023 om 8:38 am uur:
Ik heb deze week na veel twijfelen eindelijk mijn wenkbrauwen laten doen ( (3 dimensionale Hairstroke techniek) na heel veel positieve reacties te hebben gehoord op het werk van pascalle heb ik ervoor gekozen om dit bij haar te laten doen. Ik ben ontzettend blij met mijn wenkbrauwen het is echt heel erg mooi geworden. Pascalle geeft goed advies en neemt er echt de tijd voor kortom een zeer professioneel en vriendelijke vrouw.
Annita WassenbergAnnita Wassenberg uit Roermond schreef op oktober 3, 2022 om 9:14 am uur:
Hoi hoi Ik ben zo blij met mijn wenkbrauwen hair stroke techiek dat ik jou pascalle aan vrienden en kennissen zou aanbevelen Je bent supper ik voelde me op mijn gemak en vertrouwde het gewoon, en gezellige persoon Dank je wel voor dit
uit s7oe64 schreef op juli 31, 2022 om 2:56 am uur:
7r2sga
CockiCocki schreef op april 22, 2022 om 3:15 pm uur:
Vandaag bij Pascalle geweest voor permanente oogmake-up, heb bijna 10 jaar gezocht en zag bij iemand anders precies zoals ik het wilde, subtiel en heel natuurlijk. Het is nog niet 'af' maar ben er nu al blij mee. Zeer professioneel en luistert goed naar je.
Van HeurVan Heur uit Roggel schreef op januari 17, 2022 om 9:26 pm uur:
Ik kom sinds 2015 bij Pascale voor permanente make-up. Aanvankelijk voor de wenkbrauwen maar recent ook een eyeliner door haar laten doen. Zowel wenkbrauwen alsook eyeliner zijn heel mooi geplaatst, exact naar wens. Pascale is zeer kundig en bovendien een hele fijne en lieve vrouw die doet wat ze beloofd. Ik zou haar zeer zeker aanbevelen!
Top