Home / Reviews

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Het E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan we het ip-adres 3.214.184.223 op.
Je bericht zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht voor om berichten te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
IlseIlse uit Baexem schreef op maart 8, 2023 om 12:15 pm uur:
Ik ga graag naar Pascalle toe. Ze geeft een deskundig huidadvies. We kwamen in gesprek over een wenkbrauwbehandeling d.m.v. permanent make-up. Ik heb een poosje getwijfeld om het te laten doen. Ik heb alle vertrouwen in Pascalle en heeft zij mijn wenkbrauwen behandeld. Het resultaat is volle mooi vorm gegeven wenkbrauwen die een natuurlijke uitstraling hebben. Ik ben er erg tevreden over en elke keer als ik in spiegel kijk zorgt dat voor een glimlach op mijn gezicht!
RamonaRamona schreef op januari 12, 2023 om 8:38 am uur:
Ik heb deze week na veel twijfelen eindelijk mijn wenkbrauwen laten doen ( (3 dimensionale Hairstroke techniek) na heel veel positieve reacties te hebben gehoord op het werk van pascalle heb ik ervoor gekozen om dit bij haar te laten doen. Ik ben ontzettend blij met mijn wenkbrauwen het is echt heel erg mooi geworden. Pascalle geeft goed advies en neemt er echt de tijd voor kortom een zeer professioneel en vriendelijke vrouw.
Annita WassenbergAnnita Wassenberg uit Roermond schreef op oktober 3, 2022 om 9:14 am uur:
Hoi hoi Ik ben zo blij met mijn wenkbrauwen hair stroke techiek dat ik jou pascalle aan vrienden en kennissen zou aanbevelen Je bent supper ik voelde me op mijn gemak en vertrouwde het gewoon, en gezellige persoon Dank je wel voor dit
uit s7oe64 schreef op juli 31, 2022 om 2:56 am uur:
7r2sga
CockiCocki schreef op april 22, 2022 om 3:15 pm uur:
Vandaag bij Pascalle geweest voor permanente oogmake-up, heb bijna 10 jaar gezocht en zag bij iemand anders precies zoals ik het wilde, subtiel en heel natuurlijk. Het is nog niet 'af' maar ben er nu al blij mee. Zeer professioneel en luistert goed naar je.
AnnieAnnie uit Roermond schreef op september 11, 2021 om 6:17 am uur:
Ik ben onlangs voor de tweede keer bij Pascalle geweest om mijn wenkbrauwen te laten doen door middel van de hair-stroke techniek. Verder heb ik in het verleden een couperose behandeling gehad . Over alle behandelingen heel tevreden. Vakkundig uitgevoerd en ook zeer hygiënisch. Chapeau!
Jessica BongaertdJessica Bongaertd uit Roermond schreef op september 9, 2021 om 8:45 am uur:
Ik heb een paar maanden geleden microblading laten doen bij Pascalle, ik ben heel tevreden. Zowel met het mooie resultaat als met de fijne service. Zeker aan te raden!
HelieHelie uit Heel schreef op maart 24, 2021 om 11:43 am uur:
Vandaag opnieuw mijn wenkbrauwen laten doen bij Pascalle. Zoals met alle behandelingen waarvoor ik al jaren bij haar kom is ook dit weer prachtig geworden. Ik vertrouw haar volledig in alles wat ze bij mij doet en voel me veilig in haar stoel.
Mariëlle ClaessenMariëlle Claessen uit Heinsberg schreef op december 7, 2020 om 8:22 am uur:
Door chemotherapie verloor ik al mijn haar. Mijn hoofdhaar kon ik goed oplossen maar het verlies van mijn wenkbrauwen gaf mij meteen een echt ziek uiterlijk. Ik heb er toen voor gekozen mijn wenkbrauwen dmv permanente make-up aan te laten brengen. Het resultaat is geweldig. Het ziet er heel natuurlijk uit en ik ben er super blij mee. Een echte oplossing die mij tijdens een moeilijke periode zelfvertrouwen gaf. En de sfeer bij Pascalle is professioneel maar ook warm en welkom! Dank je!
IrisIris uit Roermond schreef op mei 4, 2020 om 5:44 pm uur:
Jaren bezig geweest met pigmentvlekken in mijn gezicht weg te krijgen. Ik had eigenlijk de hoop al opgegeven en Pascalle was mijn laatste poging om er nog iets aan te laten doen. Ik heb nu 1 behandeling gehad en het resultaat is nu al geweldig. Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling! Ik ben blij dat ik het nog een kans heb gegeven bij Pascalle!
Top