Home / Reviews

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Het E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan we het ip-adres 44.211.117.197 op.
Je bericht zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht voor om berichten te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
MarianMarian uit Herten schreef op juni 17, 2016 om 11:59 am uur:
Vandaag heb ik bij Pascalle mijn wenkbrauwen laten doen door middel van de hairstroke techniek. Het resultaat is nu al prachtig. Ik ben zeer tevreden. Je kunt zeer wel merken dat Pascalle heel veel ervaring heeft. Al met al een prettige ervaring. Groetjes Marian
SandraSandra uit Maasbracht schreef op juni 9, 2016 om 5:13 pm uur:
Onlangs heeft Pascalle mijn wenkbrauwen 'bijgewerkt'. Voorheen heb ik deze ergens anders laten doen, met als resultaat de bekende opgevulde streep. Nu heb ik dankzij Pascalle mooie, volle en natuurlijke wenkbrauwen. Het lijken net echte haartjes! Door deze mooie vorm lijken mijn ogen iets gelift. Het mooiste compliment was van een collega die meende dat ik eye liner had laten zetten want mijn wenkbrauwen konden niet 'nep' zijn! Pascalle bedankt voor deze mooie natuurlijke look.
MarianMarian uit Heel schreef op september 11, 2015 om 10:02 am uur:
Zo'n zes weken geleden heb ik mijn wenkbrauwen laten doen door middel van hairstroke techniek. In het begin moest ik er wel even aan wennen want het waren mooie volle wenkbrauwen geworden terwijl ik van mezelf dunne ongelijke lijntjes had die ik dagelijks moest bijkleuren. Tot mijn verbazing kreeg ik weinig reacties van mensen. Als ik er op een gegeven moment zelf om vroeg dan kreeg ik te horen dat het zo natuurlijk was dat het amper opviel. Precies zó wilde ik het ook graag. Dankjewel Pascalle!!!
Lianne BeekmanLianne Beekman uit nuenen / eindhoven schreef op juli 3, 2015 om 9:20 am uur:
ik ben Lianne uit nuenen ligt bij Eindhoven. Bij een kennis zag ik de mooiste wenkbrauwen ooit ze vertelde dat ze dat via hairstroke bij pascalle had laten doen. Ik heb meteen een afspraak gemaakt wel een stukje rijden maar dat is het absoluut waard. Ik ben er super blij mee met het resultaat mijn gezicht spreekt veel meer en krijg veel complimentjes. Dus voor iedereen die graag een mooie wenkbrauw wilt niet bang zijn dit is het juiste adres .
truustruus uit maasniel schreef op mei 30, 2015 om 10:29 am uur:
ben via via bij Pascalle terecht gekomen voor een hairstroke behandeling van mijn wenkbrauwen ze deed de deur open en ik dacht hier ben ik aan het juiste adres alleen al door haar uitstraling en charisma voelde ik me direct op mijn gemak en niet onbelangrijk ze is ook nog eens super goed in haar behandelingen ben zeer tevreden over het resultaat dus Pascalle vanuit maasniel een dikke pluim voor jouw en ik zal je dan ook zeker aanbevelen bij mensen die het ook willen laten doen groetjes truus
JoyceJoyce uit Elsloo schreef op mei 28, 2015 om 11:11 am uur:
Ben via een vriendin bij Pascalle terechtgekomen voor mijn wenkbrauwen. Ik was al heel lang op zoek waar ik dit het beste kon laten doen. Nadat ik het gedaan heb ben ik echt ontzettend tevreden over het resultaat, de hairstroke techniek is echt super natuurlijk!! Ze neemt echt de tijd voor je en is ontzettend vriendelijk. Als je na een tijdje niet tevreden bent kun je haar gewoon een belletje geven en dan verhelpt ze dit meteen. Ben echt super blij dat ik het hier heb laten doen en zou het ook iedereen aanraden!! Ontzettend bedankt!
AstridAstrid uit Posterholt schreef op mei 21, 2015 om 7:30 pm uur:
Ik wilde al heel lang nieuwe wenkbrauwen maar twijfelde lang tijd. Achteraf zonder rede want Pascalle heeft met hairstroke techniek een fantastisch nieuw gezicht gecreëerd. Samen met de eyeliner lijkt het wel of ik een facelift heb gehad. Alleen maar complimenten dat ik er zo goed uit zie. Als je twijfelt of je dit moet doen dan zou ik zeggen DOEN. Maar dan wel bij Pascalle dan weet je dat het resultaat fantastisch is.
MandyMandy uit Amsterdam schreef op april 26, 2015 om 3:51 pm uur:
Super blij met mijn wenkbrauwen! Pascalle is echt een expert!! Blij dat ik het bij haar heb laten doen. Lange treinreis van Amsterdam naar Roermond was de moeite waard!! Nogmaals super bedankt!
KarinKarin uit Roermond schreef op april 25, 2015 om 7:02 am uur:
Donderdag 23 april heb ik een permanente make-up van mijn wenkbrauwen laten doen. De aanleiding hiervoor was een vrriendin van mij. We hadden een tijd geleden afgesproken en het viel me oo dat ze er heel goed uit zag. Ik bekeek haar eens goed en dacht dat ze naar de kapper was geweest of een nieuwe bril droeg. Even later vertelde ze dat ze bij Pascalle was geweest voor nieuwe wenkbrauwen. Die waren prachtig. Daarna heb ik mijn eigen wenkbrauwen eens bekeken en vond dat die ook erg dun en rommelig waren. Vandaar mijn afspraak bij Pascalle. Ik ben erg tevreden over mijn mooie nieuwe wenkbrauwen. Dank je wel Pascalle, ook voor je advies over Dermalogica crème!
EvitaEvita uit Roermond schreef op maart 26, 2015 om 8:08 am uur:
woensdag 11 maart 2015 (11:07) Ik ben erg blij met mijn 'hairstroke' wenkbrauwen! Ik was wel zenuwachtig van tevoren, maar wist dat ik het echt wilde. Het is heerlijk om wakker te worden met mooie wenkbrauwen en het scheelt 5 minuten in de ochtend.
Top