Home / Reviews

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Het E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan we het ip-adres 54.144.50.90 op.
Je bericht zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht voor om berichten te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
JoyceJoyce uit Elsloo schreef op mei 28, 2015 om 11:11 am uur:
Ben via een vriendin bij Pascalle terechtgekomen voor mijn wenkbrauwen. Ik was al heel lang op zoek waar ik dit het beste kon laten doen. Nadat ik het gedaan heb ben ik echt ontzettend tevreden over het resultaat, de hairstroke techniek is echt super natuurlijk!! Ze neemt echt de tijd voor je en is ontzettend vriendelijk. Als je na een tijdje niet tevreden bent kun je haar gewoon een belletje geven en dan verhelpt ze dit meteen. Ben echt super blij dat ik het hier heb laten doen en zou het ook iedereen aanraden!! Ontzettend bedankt!
AstridAstrid uit Posterholt schreef op mei 21, 2015 om 7:30 pm uur:
Ik wilde al heel lang nieuwe wenkbrauwen maar twijfelde lang tijd. Achteraf zonder rede want Pascalle heeft met hairstroke techniek een fantastisch nieuw gezicht gecreëerd. Samen met de eyeliner lijkt het wel of ik een facelift heb gehad. Alleen maar complimenten dat ik er zo goed uit zie. Als je twijfelt of je dit moet doen dan zou ik zeggen DOEN. Maar dan wel bij Pascalle dan weet je dat het resultaat fantastisch is.
MandyMandy uit Amsterdam schreef op april 26, 2015 om 3:51 pm uur:
Super blij met mijn wenkbrauwen! Pascalle is echt een expert!! Blij dat ik het bij haar heb laten doen. Lange treinreis van Amsterdam naar Roermond was de moeite waard!! Nogmaals super bedankt!
KarinKarin uit Roermond schreef op april 25, 2015 om 7:02 am uur:
Donderdag 23 april heb ik een permanente make-up van mijn wenkbrauwen laten doen. De aanleiding hiervoor was een vrriendin van mij. We hadden een tijd geleden afgesproken en het viel me oo dat ze er heel goed uit zag. Ik bekeek haar eens goed en dacht dat ze naar de kapper was geweest of een nieuwe bril droeg. Even later vertelde ze dat ze bij Pascalle was geweest voor nieuwe wenkbrauwen. Die waren prachtig. Daarna heb ik mijn eigen wenkbrauwen eens bekeken en vond dat die ook erg dun en rommelig waren. Vandaar mijn afspraak bij Pascalle. Ik ben erg tevreden over mijn mooie nieuwe wenkbrauwen. Dank je wel Pascalle, ook voor je advies over Dermalogica crème!
EvitaEvita uit Roermond schreef op maart 26, 2015 om 8:08 am uur:
woensdag 11 maart 2015 (11:07) Ik ben erg blij met mijn 'hairstroke' wenkbrauwen! Ik was wel zenuwachtig van tevoren, maar wist dat ik het echt wilde. Het is heerlijk om wakker te worden met mooie wenkbrauwen en het scheelt 5 minuten in de ochtend.
JolandaJolanda uit Linne schreef op maart 26, 2015 om 8:08 am uur:
dinsdag 16 december 2014 (19:10) Hoi Pascalle De wenkbrauen zijn supper gelukt. En door jou speciale flesje zijn mijn wenkbrau haren gegroeid. Helemaal top. thanks en fijne feestdagen
Marleen JMarleen J uit Linne schreef op maart 26, 2015 om 8:08 am uur:
vrijdag 12 december 2014 (00:48) Pascalle ik ben heel tevreden met mijn mooie wenkbrauwen krijg veel complimenten Dank je wel!
EllyElly uit Reuver schreef op maart 26, 2015 om 8:08 am uur:
donderdag 13 november 2014 (14:02) Hoi Pascalle, hier eindelijk een berichtje,heeft even geduurd.Ben eindelijk aan mijn "nieuwe" gezicht gewend, aan de kleur en aan de vorm van mijn nieuwe wenkbrauwen.Vind ze nu supermooi en heel natuurlijk.Lekker makkelijk s"morgens, geen wenkbrauwen meer tekenen!Bedankt, groetjes Elly.
Valerie ArendsValerie Arends uit Heerlen schreef op maart 26, 2015 om 8:07 am uur:
donderdag 30 oktober 2014 (20:51) Mijn wenkbrauwen laten doen door middel van de hairstroke techniek. Echt een hele mooie natuurlijke techniek, ik ben er echt heel blij mee. Ik heb van mezelf lichte wenkbrauwen en tekende ze altijd bij met een potlood. Nu heb ik mooie wenkbrauwen gekregen door Pascalle. Ik raad iedereen deze mooie en vooral natuurlijke techniek aan. Mijn complimenten voor Pascalle. Heel erg bedankt!!
PetraPetra uit Meijel schreef op maart 26, 2015 om 8:07 am uur:
maandag 22 september 2014 (23:14) Afgelopen vrijdag mijn wenkbrauwen weer laten bijwerken. Het resultaat is weer helemaal super. De kleur nu iets donkerder gemaakt en het ziet er fantastisch uit. bedankt Pascalle.
Top