Home / Reviews

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Het E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan we het ip-adres 3.235.29.190 op.
Je bericht zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht voor om berichten te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
KarinKarin uit Herkenbosch schreef op maart 26, 2015 om 8:00 am uur:
zaterdag 06 juli 2013 (12:50) Hoi Pascalle, Heb 5 weken geleden permanent-makeup gedaan voor de wenkbrauwen. Wat een prachtig resultaat!!! Het ziet er heel natuurlijk uit, en precies de juiste kleur. Ik kan het iedereen aanbevelen, niet langer twijfelen, gewoon DOEN !! Heel erg bedankt Pascalle!!!!
MarinaMarina uit Herkenbosch schreef op maart 26, 2015 om 7:59 am uur:
vrijdag 28 juni 2013 (19:35) Hallo Pascalle, Na lang twijfelen eindelijk doorgezet voor definitief ontharen. Jaren zijn er voorbij gegaan en nu geen spiegel en pincet meer. Was ik maar veel eerder gegaan. Pascalle hartelijk bedankt dat je me er in liet geloven. Marina
Janneke HielkemaJanneke Hielkema uit Heerenveen schreef op maart 26, 2015 om 7:57 am uur:
zondag 23 juni 2013 (11:41) Hallo Pascalle, Enige tijd geleden zag ik je op tv en wat jij kunt doen met wenkbrauwen. Ik was meteen verkocht... Inmiddels ben in 2 keer bij je geweest vanuit Heerenveen. Het was het lange rijden meer dan waard. Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe natuurlijk uitziende wenkbrauwen. Pascalle, je bent de beste! Een vriendelijke groet vanuit Heerenveen. Janneke
Marjon KandersMarjon Kanders uit Maasniel schreef op maart 26, 2015 om 7:57 am uur:
dinsdag 18 juni 2013 (17:33) Vandaag bij Pascalle de nieuwe techniek van de pmu voor de wenkbrouwen laten doen. Ben er super blij mee, en heb al div.complimenten gekregen, en t grootste compliment is van mijn man want die was er heel huiverig voor, maar hij vond t heel erg mooi. Hartstikke bedankt,ik ben blij dat ik de stap heb genomen. Tot augustus. Groetjes Marjon
AngeliqueAngelique uit Helden schreef op maart 26, 2015 om 7:56 am uur:
dinsdag 18 juni 2013 (10:43) Hoi Pascalle, Gisteren bij je geweest voor permanent-make-up. Lijntje boven het oog, het ziet er super goed uit!! Ben er blij mee.Kreeg net al buiten een compliment. Tot in augustus. Groetjes Angelique
Moniek TimmermansMoniek Timmermans uit Swalmen schreef op maart 26, 2015 om 7:56 am uur:
maandag 10 juni 2013 (17:42) Gebruik sinds ruim driekwart jaar de producten van Dermalogica. Ben begonnen met een proefpakket en was na een paar keer gebruik al erg onder de indruk. Mijn huid was erg onrustig, onstoken en na een paar maanden gebruik van de serie merkte ik al een groot verschil. Nu wil ik geen ander merk meer. De producten hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en ik merk dat het echt huidverbetering geeft. Top!
JosephineJosephine uit Haelen schreef op maart 26, 2015 om 7:56 am uur:
maandag 13 mei 2013 (18:17) Hallo Pascalle, Ik was vorige week bij je voor permanent make-up voor de wenkbrouwen, Je hebt mij prima geholpen, en het resultaat is FANTASTISCH. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik heb gelijk en afspraak gemaakt voor permanent make-up. voor de ogen. Ben benieuwd, dat gaat zeker ook mooi worden. Pascalle , Vriendelijk Bedankt. Je bent helemaal " Toppie "
Petra MartensPetra Martens uit Meijel schreef op maart 26, 2015 om 7:56 am uur:
vrijdag 19 april 2013 (21:32) Ik had al een keer een afspraak gemaakt bij een andere salon voor permanente make up, deze toch weer afgezegd omdat ik toch bank was dat het tegen zou vallen. Na het zien van het tv programma City trip op rtl4 afspraak gemaakt bij Pascalle en na overleg toch besloten wenkbrauwen te laten doen. Vandaag op nacontrole geweest en het is echt een super resultaat ik ben er heel blij mee en ben zo blij de stap gemaakt te hebben. Pascalle bedankt.
IngridIngrid uit Echt schreef op maart 26, 2015 om 7:55 am uur:
dinsdag 16 april 2013 (23:02) Beste Pascalle, Jaren geleden heb ik in een andere schoonheidssalon al een keer permanent make-up voor mijn wenkbrauwen laten doen, omdat ik zo weinig wenkbrauwharen heb leek dit een goede oplossing. Het resultaat was echter niet al te best. Jaren heb ik mijn wenkbrauwen moeten bijkleuren om de verschillen te camoufleren. Nu ruim 10 jaar later is deze make-up gelukkig zo goed als weg. Een tijdje terug kwam ik op jouw site terecht. De reacties in het gastenboek en de video over de hairstroke techniek spraken me erg aan, maar de ervaringen uit het verleden maakten het voor mij moeilijk om een afspraak te maken. Na een geruststellende reactie op mijn email en een telefoongesprek durfde ik de stap te maken en het resultaat is geweldig. Door de speciale techniek lijken de wenkbrauwen bijna echt! Super!
JacquelineJacqueline uit Haler schreef op maart 26, 2015 om 7:55 am uur:
donderdag 11 april 2013 (16:21) Na een jaar twijfelen, moed verzamelen en nachtmerries, eindelijk de knoop doorgehakt en mijn wenkbrauwen laten doen (permanente make-up). Ik ben heel blij met het resultaat. Ze hebben een mooie vorm en kleur. Het lijken net haartjes. Heerlijk om 's morgens met wenkbrauwen op te staan! Ik had het veel eerder moeten doen. Bedankt Pascalle.
Top