Home / Reviews

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Het E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan we het ip-adres 3.229.124.74 op.
Je bericht zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht voor om berichten te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
AnoniemAnoniem uit Haelen schreef op juli 9, 2019 om 10:23 pm uur:
Maandag 8 juli bij Pascalle geweest voor permanente make-up van de wenkbrauwen. Had ik dit maar al veel eerder gedaan. Pascalle is een vakvrouw.
ElsEls uit Roermond schreef op juni 24, 2019 om 3:44 pm uur:
Pascalle heeft me supper mooie wenkbrauwen gemaakt!!Ze is zeer professioneel en vriendelijk. Raad ik je zeer zeker aan om het bij haar te laten doen!! Liefs Els
José DieterenJosé Dieteren uit ROERMOND schreef op januari 10, 2019 om 10:26 am uur:
Vanmorgen bij Pascalle geweest voor de nabehandeling van mijn permanente make-up. Ben zo tevreden met mijn wenkbrauwen. Vandaag ook gelijk mijn pigmentvlekken behandeld. Wat een vakvrouw!!!!
Flore BrummansFlore Brummans uit Reuver schreef op december 18, 2018 om 6:52 pm uur:
Ben vanmorgen bij Pascalle geweest voor mijn tweede behandeling. Het was weer een hele overwinning maar met zo’n geweldige vrouw is het weer gelukt. Het voelde weer veilig en vertrouwd . Hartelijk Dank Pascalle je bent voor mij zo bijzonder en zo kundig.
Hanneke CillekensHanneke Cillekens uit Roermond schreef op november 29, 2018 om 6:58 pm uur:
Pascalle is een vakvrouw, en uiterst kundig. Ik ben zeer tevreden met de permanente make up die zij heeft aangebracht.
simonesimone uit roermond schreef op juli 18, 2018 om 6:25 pm uur:
hallo Pascale. iik wil even zeggen dat jij een kanjer bent in je vak . een aanrader voor iedereen . die van een top vrouw behandeld wilt worden . TOPPIE PASCALE bedankt .
CarlaCarla uit Munchen schreef op juli 12, 2018 om 9:10 pm uur:
Al twee keer eerder heb ik mijn wenkbrauwen laten doen door Pascalle, en ben erg tevreden met het resultaat. Zelfs nu ik verhuisd ben naar Munchen heb ik weer een afspraak bij haar gemaakt tijdens een week vakantie in Nederland. En ook nu zijn mijn wenkbrauwen weer erg mooi geworden. Pascalle , mijn vertrouwen heb je , bedankt en tot de volgende keer......groetjes Carla.
Marjo CriensMarjo Criens uit Haelen schreef op juni 27, 2018 om 12:45 pm uur:
Op 22 junie 2018 heb ik de stap durven wagen om mijn wenkbrauwen te laten maken door Pascalle. Het was een hele stap die ik aanging na een nare ervaring, enkele jaren geleden heb ik wenkbrauwen laten maken [geen permanent make up] die zouden 6 wk blijven, ik dacht probeer eens maar dit was een groot fiasco de wenkbrauwen waren verschillend van breedte veel te zwaar en al dezelfde avond was er een stuk uit. Toen ik enkele weken geleden een oud collega sprak die bij Pascalle was geweest, en mij gelijk op viel ,hoe mooi fijn, en mooi van kleur haar wenkbrauwen waren. Paste precies bij haar gezicht. Dat was het moment dat ik dacht : EN NU MAAK IK OOK EEN AFSPRAAK BIJ PASCALLE!! Dit gedaan en 22 -6 was het zover, best zenuwachtig stapte ik binnen foto’s van mezelf meegenomen hoe ik ze atijd tekende, en van het fiasco, Pascalle stelde me gelijk op mijn gemak en ging als volgt te werk, ze tekende eerst liet me kijken wat ik vond. Toen ging ze de wenkbrauwen zetten, en het resultaat was al gelijk mooi. De tips die ik mee kreeg heb ik opgevolgd en heb nergens last...
MarijMarij uit Herten schreef op februari 21, 2018 om 5:41 pm uur:
Vanmiddag heb ik mijn wenkbrauwen - hairstroke techniek - laten doen door bij en door Pascalle en ik kan het alleen maar aanbevelen. Super natuurlijk en mooi en vakkundig gedaan en ik ben er dan ook superblij mee. Een echte aanrader. Dank je wel. Groetjes, Marij
JanineJanine uit Roermond schreef op februari 13, 2018 om 9:22 pm uur:
Na 4 jaar me permanent make up wenkbrauwen laten bijwerken door Pascal en wat zien ze er weer mooi uit, op na de volgende 4 jaar! Krijg veel complimentjes. Had nog een pigment vlekje laten weghalen met de cryopen en wauw wat een effect na 1 x is het vlekje helemaal verdwenen . Top resultaat.
Top