Home / Reviews

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Het E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan we het ip-adres 44.211.117.197 op.
Je bericht zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht voor om berichten te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
Marij NakkenMarij Nakken schreef op oktober 27, 2021 om 7:52 pm uur:
Na 12 jaar weer opnieuw mijn wenkbrauwen laten doen(Permanente make-up)wederom weer heel blij met het fantastische resultaat...bedankt Pascalle
AnnieAnnie uit Roermond schreef op september 11, 2021 om 6:17 am uur:
Ik ben onlangs voor de tweede keer bij Pascalle geweest om mijn wenkbrauwen te laten doen door middel van de hair-stroke techniek. Verder heb ik in het verleden een couperose behandeling gehad . Over alle behandelingen heel tevreden. Vakkundig uitgevoerd en ook zeer hygiënisch. Chapeau!
AnnieAnnie uit Roermond schreef op september 11, 2021 om 6:11 am uur:
Ik ben onlangs voor de tweede keer bij Pascalle geweest om mijn wenkbrauwen te laten doen door middel van de hair-stroke techniek. Verder heb ik in het verleden een couperose behandeling gehad . Over alle behandelingen heel tevreden. Vakkundig uitgevoerd en ook zeer hygiënisch. Chapeau!
Jessica BongaertdJessica Bongaertd uit Roermond schreef op september 9, 2021 om 8:45 am uur:
Ik heb een paar maanden geleden microblading laten doen bij Pascalle, ik ben heel tevreden. Zowel met het mooie resultaat als met de fijne service. Zeker aan te raden!
HelieHelie uit Heel schreef op maart 24, 2021 om 11:43 am uur:
Vandaag opnieuw mijn wenkbrauwen laten doen bij Pascalle. Zoals met alle behandelingen waarvoor ik al jaren bij haar kom is ook dit weer prachtig geworden. Ik vertrouw haar volledig in alles wat ze bij mij doet en voel me veilig in haar stoel.
Mariëlle ClaessenMariëlle Claessen uit Heinsberg schreef op december 7, 2020 om 8:22 am uur:
Door chemotherapie verloor ik al mijn haar. Mijn hoofdhaar kon ik goed oplossen maar het verlies van mijn wenkbrauwen gaf mij meteen een echt ziek uiterlijk. Ik heb er toen voor gekozen mijn wenkbrauwen dmv permanente make-up aan te laten brengen. Het resultaat is geweldig. Het ziet er heel natuurlijk uit en ik ben er super blij mee. Een echte oplossing die mij tijdens een moeilijke periode zelfvertrouwen gaf. En de sfeer bij Pascalle is professioneel maar ook warm en welkom! Dank je!
IrisIris uit Roermond schreef op mei 4, 2020 om 5:44 pm uur:
Jaren bezig geweest met pigmentvlekken in mijn gezicht weg te krijgen. Ik had eigenlijk de hoop al opgegeven en Pascalle was mijn laatste poging om er nog iets aan te laten doen. Ik heb nu 1 behandeling gehad en het resultaat is nu al geweldig. Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling! Ik ben blij dat ik het nog een kans heb gegeven bij Pascalle!
Marleen CremersMarleen Cremers uit Beegden schreef op februari 19, 2020 om 7:46 am uur:
Hallo Pascale Hierbij wil ik je laten weten dat ik heel erg blij bent met de permanente make-up van mijn ogen. Ik kan het iedereen aanbevelen De eyeliners op mijn ooglid en onder mijn ogen zijn heel mooi geworden en heel natuurlijk. Bij Pascale ben je in professionele handen Groetjes Marleen.
MarianneMarianne uit Swalmen schreef op januari 3, 2020 om 4:21 pm uur:
Enkele maanden geleden was ik bij Pascalle voor behandeling van een vervelend 'eczeem' plekje op mijn neus. Zij vertrouwde het echter niet en adviseerde me om naar de huisarts te gaan. Deze verwees me door naar de dermatoloog die het plekje uiteindelijk heeft weggehaald. Voor mij een teken dat Pascalle een vakvrouw is die bij twijfel doorverwijst. Afgelopen november heb ik mijn pigmentvlekken laten behandelen door haar met een prima resultaat en ik ben er dan ook heel erg blij mee!
Katrijn Szabo MoorwnKatrijn Szabo Moorwn uit Grathem schreef op november 14, 2019 om 4:45 pm uur:
Ben vandaag voor de tweede keer bij Pascalle geweest, ik ben uiterst tevreden behandeld door een fantastische vrouw.
Top